Zsákos sittszállítás vs. Konténeres sittszállítás

Gyorsaság – Verhetetlen árakon

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Elsősorban szeretnénk gyorsan tisztázni, hogy cégünk konténer kihelyezésével NEM foglalkozik, viszont szeretnénk egy objektív képet adni, hogy mik lehetnek az előnyei illetve a hátrányai a zsákos sittszállításnak, más néven platós sitt és lom elszállításnak, a konténeres sittszállítással szemben. Fontos megjegyezni, hogy nincsen abszolút jobb megoldás, mert minden helyzet más és más, ebből adódóan egyszer ez, egyszer az lehet a jobb választás…

Zsákos sittszállítás – lomtalanítás előnyök:

  • Nincs szükség területfoglalási engedélyre
  • Megoldjuk a rakodást is
  • Sitt vagy lom kitermelése pincétől a padlásig
  • Kényelmes – Komplex megoldások
  • Sok esetben kedvezőbb ár
  • Jóval kevesebb procedúra
  • Időtakarékosság
Konténer rendelés Budapesten

Sitt és Lom kitermelése, pincétől a padlásig

Budapest egész területén, a kiszállásunk ingyenes

Sitt elszállítás Budapesten konténer megrendelésével - Tici Transport
Lomtalanítás Budapesten és Pest megyében - Tici Transport
Zsákos sittszállítás - Tici Transport

Garantált és Időtakarékos megoldások

Konténer rendelés vs. Zsákos sittszállítás pro és kontra

Nagyon sokan nem is ismerik az általunk kínált szolgáltatást, a konténer kihelyezése nélkül történő sitt és lom elszállítást. Elsősorban konténerest keresnek, a felgyülemlett hulladékok elszállítására, és nem is tudják, hogy van egy ilyen alternatív megoldás, ami számos esetben sokkal kedvezőbb opció, mint a konténer rendelés. Természetesen van olyan élethelyzet is, amikor a konténeres sittszállítás a nyerő választás, és nem pedig a platós sitt és lom elszállítás.

Cégünk 3.5 tonna össztömeget meg nem haladó teherautókkal dolgozik, ebből adódóan, nincs szükség területfoglalási engedély beszerzésére, megrendelőink részéről, valamint a rakodást is cégünk munkatársai végzik. Ezért is tüntetjük fel oldalunkon, hogy egy olyan komplex megoldást kínálunk, a felgyülemlett építési törmelék vagy lom elszállítására, ahol Önnek csak fel kell minket hívnia, és az egész folyamatot gond nélkül megoldjuk.

Engedélykötelezettség nélkül közlekedhetünk szinte az összes budai és belvárosi utcában is, valamint rendelkezésünkre állnak olyan egyedi technikai felszerelések, amelyek a zsákos sittszállítás és lomtalanítás egész folyamatát jelentősen csökkenteni tudják, ebből adódóan az ügyfeleinknek nem csak időt takarítunk meg, de a pénztárcájukban is több marad, mivel villámgyorsan tudunk dolgozni a többi versenytársunkhoz képest, akik nem rendelkeznek hasonló technikai felszerelésekkel, amelyek a hulladék kitermelésének idejét csökkenteni tudják.

Persze van olyan szituáció is, ahol a konténer rendelése egy jobb opció lehet… Ilyen eset például, ha Ön megtudja oldani a sitt kitermelését, és a konténert is gond nélkül el tudja helyezni az adott munkaterületen vagy annak közelében. Nem mellékes szempont sem, az elszállítandó hulladék mennyisége! Amennyiben Önnek csak 1-2 köbméternyi sittje vagy lomja van, abban az esetben még akkor is sokkal jobb a tehergépjárművel történő sitt és lom elszállítás, a konténeres sittszállításhoz képest, ha a hulladékot pincéből vagy padlásról kell kitermelni, mert még így is kedvezőbb árat kaphat tőlünk, mintha konténert rendelne.

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Rakodással és Teherautóval – Konténer nélkül

Konténeres sittszállítás Budapesten
Sitt elszállítása akár azonnal, konténer kihelyezése nélkül
Építési törmelék elszállítása Konténer nélkül

Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Konténer megrendelése: Ebben az esetben jó választás lehet…

Amennyiben Ön egy könnyen megközelíthető, nem túl forgalmas területen lakik, például: Budapest külső kerületeiben levő kertes házban. Valamint az elszállítandó hulladék is számottevő, mondjuk 6-8 köbméter, és a sitt vagy lom kitermelését is megtudja oldani önerőből vagy baráti segítséggel, akkor a konténer megrendelése akár egy jobb opció is lehet.

Ugyanakkor a mai rohanó világunkban, ahol az idő kincset ér, óriási előny lehet, ha a megrendelőnek nem kell semmivel sem foglalkoznia, csak egyszerűen felhív minket, és mi komplexen megoldjuk a sittszállítás vagy lomtalanítás teljes procedúráját és még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia.

Sokan bizonytalanok, hogy konténert rendeljenek, vagy platós sitt és lom elszállítást, ami érthető is egy laikus esetében…

Ilyen esetben nyugodtan hívjon fel minket, mert részlehajlás nélkül el fogjuk mondani, hogy az adott helyzetben melyik a jobb opció, és Önnek mi lehet az előnye illetve hátránya, az egyik vagy másik opció mellett.

Viszont azt fontos tudnia, hogy a pincéből vagy padlásról történő sitt vagy lom kitermelése, egyáltalán nem egyszerű feladat, egy nem szakavatott ember számára, és nem csak hosszú ideig tarthat, de még a sérülés veszélye is fennállhat, ha nem állnak rendelkezésre a megfelelő technikai eszközök, valamint nincs meg a kellő rutin.

Komplex megoldások A-tól Z-ig

Cégünk veszélyes áru szállítással nem foglalkozik

Lomatalanítás egész Budapest területén, konténer kihelyezése nélkül, 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel.
Zsákos sittszállítás kézi rakodással, és tehergépjárművel, konténer nélkül. Tici Transport
Sittszállítás - Lomtalanítás tehergépjárművel, konténer kihelyezése nélkül, korrekt árakon. Tici Transport

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Küldjön üzenetet részünkre, akár azonnal:

15 + 5 =

Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatos díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatos kiszállási területeink Pest megyében (Kiszállási díj van):

Budaörs, Törökbálint, Gyál, Vecsés, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Érd

@Az oldalon közzétett minden tartalom a Tici Transport Kft. tulajdonát képezi, a tartalom másolása jogi következményt von maga után.