Sittszállítás – Lomtalanítás Árak

Zsákos sittszállítás már 367 Ft / Zsák-tól

Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk!

Sittszállítás – Lomtalanítás – Építési törmelék elszállítás árak:

1 köbméternyi inert hulladék (sitt, építési törmelék) elszállításának díja: 11.000 Ft

Fontos: 1 köbméternek, 30 db normálisan félig megpakolt sittes zsáknyi hulladék felel meg, maximum 30 kg-ra töltve.

(1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja alap esetben: 367 Ft/Zsák)

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel több a lerakási díja.

Fontos információk sittszállítással kapcsolatban:

Alapdíjunk a földszinti, illetve az udvari kihordásra vonatkozik, a teherautótól számított 20 méteres körzetben. Emeletről, pincéből történő kitermelésre rakodási díjat számolunk, amely óradíjban kerül felszámításra, attól függően, hogy éppen mennyi embert kell küldenünk a munka elvégzésére.

Kiállási díj NINCSEN! Sittszállítás esetében a minimális díjunk: 11.000 forint, ha csak 1/2 köbméter az elszállítandó hulladék, akkor is ennyit számolunk. A sittet, lomot, hulladékot, szemetet, építési törmeléket kisteherautóval szállítjuk el, konténer lerakásával nem foglalkozunk! A rakodást munkatársaink végzik, és természetesen vállaljuk a sitt vagy lom bezsákolását is!

Annyit még fontos megemlítenünk, hogy pontosan az olyan munkafolyamatok cégünk legnagyobb erőssége, ahol a felgyülemlett sittet vagy lomot, nehezen megközelíthető helyről kell kitermelni, mivel rendelkezésünkre állnak olyan technikai felszerelések, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nem csak értékes időt nyerünk, hanem ebből adódóan, a megrendelőinknek is jóval kevesebbet kell fizetnie, mivel így a munka időtartama sokkal rövidebb.

Bővebb információ: Zsákos Sittszállítás – Lomtalanítás tehergépjárművel, konténer kihelyezése nélkül

Sittszállítás – Lomtalanítás esetében, alapárainkban benne foglaltatik a hulladéklerakás díja, és tartalmazza a rakodási díjat is, a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzetben, udvari vagy földszinti rakodás esetében. Emeletről vagy pincéből, valamint a teherautótól távolabb eső helyek esetében, rakodási díjat számolunk, ami óradíjban történik.

(Áraink nettó árak, így a fenti árakat az ÁFA-költsége még nem terheli!)

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Tekintse meg zsákos sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos árainkat. Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Küldjön üzenetet részünkre, akár azonnal:

10 + 1 =