Sittszállítás – Lomtalanítás Árak

Zsákos sittszállítás már 367 Ft / Zsák-tól

Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk!

Sittszállítás – Lomtalanítás – Építési törmelék elszállítás árak:

1 köbméternyi inert hulladék (sitt, építési törmelék) elszállításának díja: 11.000 Ft

(1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja alap esetben: 367 Ft / Zsák)

1 köbméternyi vegyes hulladék (papír, műanyag, üveg, fa, gipszkarton, stb.) elszállításának díja: 14.000 Ft

Fontos:1 köbméternek, 30 db normálisan félig megpakolt sittes zsáknyi hulladék felel meg, maximum 30 kg-ra töltve / zsák

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak

Teherautóval és Rakodással – Konténer kihelyezése nélkül

Alapdíjunk a földszinti, illetve az udvari kihordásra vonatkozik, a teherautótól számított 20 méteres körzetben. Emeletről, pincéből történő kitermelésre rakodási díjat számolunk, amely óradíjban kerül felszámításra, attól függően, hogy éppen mennyi embert kell küldenünk a munka elvégzésére.

Kiállási díj NINCSEN! Sittszállítás esetében a minimális díjunk: 11.000 forint, ha csak 1/2 köbméter az elszállítandó hulladék, akkor is ennyit számolunk. A sittet, lomot, hulladékot, szemetet, építési törmeléket kisteherautóval szállítjuk el, konténer lerakásával nem foglalkozunk! A rakodást munkatársaink végzik, és természetesen vállaljuk a sitt vagy lom bezsákolását is!

Annyit még fontos megemlítenünk, hogy pontosan az olyan munkafolyamatok cégünk legnagyobb erőssége, ahol a felgyülemlett sittet vagy lomot, nehezen megközelíthető helyről kell kitermelni, mivel rendelkezésünkre állnak olyan technikai felszerelések, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nem csak értékes időt nyerünk, hanem ebből adódóan, a megrendelőinknek is jóval kevesebbet kell fizetnie, mivel így a munka időtartama sokkal rövidebb.

Sittszállítás – Lomtalanítás esetében, alapárainkban benne foglaltatik a hulladéklerakás díja, és tartalmazza a rakodási díjat is, a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzetben, udvari vagy földszinti rakodás esetében. Emeletről vagy pincéből, valamint a teherautótól távolabb eső helyek esetében, rakodási díjat számolunk, ami óradíjban történik.

(Áraink nettó árak, így a fenti árakat az ÁFA-költsége még nem terheli!)

Cégünk veszélyes áru szállítással nem foglalkozik

Tekintse meg zsákos sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos árainkat. Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Küldjön üzenetet részünkre, akár azonnal:

7 + 3 =