Sittszállítás – Lomtalanítás megrendelése

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak

Mobil: 0670 303 2553

Mobil: 0630 151 8140

E-mail: ticitransport@gmail.com

Telefonon elérhetőek vagyunk Hétfőtől-Vasárnapig 07:00-19:00-ig

Gyorsaság – Verhetetlen Árakon

Küldjön üzenetet részünkre, akár azonnal:

15 + 3 =

Teherautóval és Rakodással – Konténer kihelyezése nélkül

Rendelje meg a zsákos sittszállítást akár azonnal, gyorsan és egyszerűen
Rendelje meg a sittszállítást vagy lomtalanítást gyorsan és egyszerűen, akár azonnal. Ha sittszállítás, akkor Tici Transport
Rendelje meg a lomtalanítást akár azonnal, gyorsan és egyszerűen

Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet!

Zsákos sittszállítás és lomtalanítás rövid bemutatása:

Sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat kizárólag Budapesten és vonzáskörzetében végezzük. Fontos kiemelni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk. Az összegyűlt zsákos sittet, építési törmeléket, tehergépjárművekkel szállítjuk el, és saját kezűleg rakodunk fel.

Természetesen a felgyülemlett hulladékot nem csak bezsákolva szállítjuk el, de megrendeléseink túlnyomó többsége, bezsákolt sitt és lom elszállításához köthető. Amennyiben Önöknek nincs kapacitása, a hulladék bezsákolására, nyugodtan bízza ránt ezen munkafolyamatot, mert mi gond nélkül és szakszerűen megoldjuk.

Számunkra nem jelent problémát, a felgyülemlett hulladék kitermelése, még a nehezen megközelíthető helyekről sem, legyen szó pincéből vagy padlásról történő kitermelésről, számunkra ez nem akadály. Rendelkezésünkre állnak olyan egyedi technikai felszerelések, amelyek a sitt vagy lom elszállítás folyamatát jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal megrendelőink részére nem csak időt takarítunk meg, de anyagilag is jóval kedvezőbb árat tudunk kalkulálni.

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport