Cégünk fő profilja a belföldi fuvarozás, áruszállítás, költöztetés. Székhelyünk Budapesten van, de fuvarozunk az ország bármely pontjára. Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060
fuvarozás, fuvarozás budapesten, tehertaxi, fuvarozó cégek, belföldi fuvarozás, teherfuvarozás, teherfuvarozás budapesten, szállítás, szállítás budapesten, áruszállítás, teherszállítás

Fuvarozás, áruszállítás nem csak Budapesten!

Fuvarozás

Belföldi árufuvarozással már több évtizede foglalkozunk, cégünk központja Budapesten van, de az ország bármely pontjára vállalunk teherfuvarozást, teherszállítást.

 • Teherautóink 3.5 tonna össztömegűek, így a belvárosban is külön behajtási engedély kötelezettség nélkül mehetnek fuvarba,fuvarozás, fuvarozás budapesten, tehertaxi, fuvarozó cégek, belföldi fuvarozás, teherfuvarozás, teherfuvarozás budapesten, szállítás, szállítás budapesten, áruszállítás, teherszállítás ami óriási előnyt jelent a nagyobb teherautókkal szemben, a megrendelőnek meg plusz költséget jelentene. Megbízóink rendelkezésére tudunk bocsátani nyitott, zárt és billenőplatós kisteherautókat egyaránt.
 • Vállaljuk építőanyag és ömlesztett áru, bútor, raklapos áru, zsákos sitt és lom, tüzelőanyag... stb,stb. teherfuvarozását, magyarán cégünk mindennemű belföldi árufuvarozással foglalkozik. Igény esetén szerződéses alapú, folyamatos fuvarozás, áruszállítás Budapesten vagy országosan viszonylatban.
 • Akár tehergépjármű nélküli, helyszíni avagy épületen belüli bútor, berendezési tárgy mozgatásában is a segítségükre lehetünk. Rakodóink helyszínre küldésével, levesszük a terhet a válláról.
 • Tehertaxi és Tehertaxi Plusz szolgáltatás

  Tehertaxi szolgáltatás: Ha röviden szeretnénk jellemezni ezt a szolgáltatást, akkor a következőket mondanánk, erről az utóbbi időben méltán népszerű szolgáltatásunkról... A pontból B pontba eljuttatni 1-2 kisebb berendezési tárgyat, hosszan tartó pakolás nélkül, kedvező árfekvésű, fix díjért. Magyarán ez egy ilyen felrakjuk - lerakjuk művelet.

  Sokan összekeverik a költöztetéssel, vagy egyéb bútorszállítással, amikor emeletekről emeletekre kell cipekedni egy vagy több kanyarban. Ennél a szolgáltatásnál, a sofőrön kívül nincsen több rakodó a teherautón, amennyiben plusz rakodót is igényelne, akkor arra tökéletes megoldás, a tehertaxi plusz szolgáltatásunk. (Teherautó+Sofőr)

  Cégünk fő profilja a belföldi fuvarozás, áruszállítás, költöztetés. Székhelyünk Budapesten van, de fuvarozunk az ország bármely pontjára. Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060

  Tehertaxi Plusz szolgáltatás: Annyiban különbözik a sima tehertaxi szolgáltatástól, hogy itt a sofőrrel, plusz egy fő rakodó is megy, amennyiben a megrendelő úgy kívánja. Árfekvését tekintve, minimálisan drágább, mint a sima tehertaxi szolgáltatás, de a szállítandó áru lepakolásában a megrendelőnek nem kell segédkeznie, mert a plusz egy fő rakodó, megoldja a sofőrrel közösen. (Teherautó+Sofőr+1fő rakodó)

  Ha Önnek fontos a megbízhatóság, precizitás, gyorsaság, akkor keressen minket belföldi teherfuvarozással kapcsolatban, és nem kell csalódnia! A fuvarozás területén szerzett szerzett több évtizedes tapasztalatunk garantáltan az Önök hasznára lesz, keressenek minket a hét minden napján!

  Tudta a fuvarozásról?

 • A fuvarozás az a művelet, amelyet az áru helyváltoztatása érdekében kell elvégezni. A helyváltoztatás kezdőpontja rendszerint a termelési vagy tárolási hely (gyár, üzem, bánya, termőhely, raktár), célpontja a felhasználás, illetve a rendeltetés helye.


 • A fuvarozást az áruk továbbítására alkalmas, különféle szárazföldi, vízi (folyami, tengeri), légi közlekedési eszközökkel végzik, de fontos szerep jut a vezetékes (légvezeték, csővezeték) árutovábbításnak is. A fuvarozás elvégzésére vállalkozó természetes vagy jogi személyt fuvarozónak nevezzük. A fuvarozást általában az e célra szerveződött és szakosodott vállalkozók, a fuvarozók: vasutak, közúti fuvarozócégek, hajótársaságok, légitársaságok végzik fuvardíj ellenében, de alkalmas fuvareszközök és egyéb felkészültség birtokában a gazdasági élet más szereplői, a termelők és felhasználók maguk is elvégezhetik.


 • Ebben az esetben a fuvaroztató és a fuvarozó személye azonos. A fuvarozó tehát az előbbi esetben is fuvaroz, nem pedig szállít, amint azt a köznyelvben gyakran emlegetik. Az üzemen, telepen, gazdaságon belül a termelés technológiai folyamataiból adódóan szükséges nyersanyagok, eszközök, gyártmányok továbbítására az anyagmozgatás fogalmát használják. A fuvarozás fogalmilag a közigazgatási terület, illetve az országon belüli vagy országok közötti jelleg szerint is megkülönböztethető. Attól függően, hogy a fuvarozás egy közigazgatási helységen (község, város) belül, két vagy több ország között (esetleg tranzitországon keresztül) történik, megkülönböztetünk helyi (helységen belüli), helyközi (belföldi) és nemzetközi fuvarozást.
 • Cégünk fő profiljai a belföldi fuvarozás, áruszállítás, költöztetés, építőanyag szállítás, sittszállítás, lomtalanítás. Székhelyünk Budapesten van, de fuvarozunk az ország bármely pontjára.

  -------------------------------------------------

  Fuvaroztató definiálása...

  - Azt a természetes vagy jogi személyt, aki az áru továbbításával, azaz elfuvarozásával egy fuvarozási vállalatot, díjazás ellenében megbíz (fuvardíjfizetés), fuvaroztatónak, a megbízás megtörténtét és a fuvarozási feladat elvállalását tanúsító okmányt pedig fuvarozási szerződésnek nevezzük.

  - A fuvarozás fogalmi és jogi tartalma nem változik attól, hogy ki és kinek a megbízásából végzi a fuvarozást. Fuvaroztató lehet maga a szállító, azaz az eladó (exportőr), lehet a vevő (importőr) attól függően, hogy ki vállalta szerződés szerint az áru elfuvarozásával járó költséget és kockázatot. A fuvarozó lehet továbbá a fuvarozó.

  - A fuvarozó egyébként szükségszerűen fuvaroztató, mert megbízásából származóan elvállalta azt kötelezettséget, hogy saját nevében, de megbízója költségére megköti a fuvarozóval a fuvarozási szerződést. A fuvarozó szempontjából közömbös, hogy ki a fuvaroztató, számára csak a megbízás elnyerése fontos.

  - A fuvaroztató és a fuvarozó közötti jogviszony létrejöttét a fuvarozási szerződés - formailag rendszerint a fuvarokmány: a fuvarlevél - tanúsítja. Ha valaki saját maga számára saját fuvareszközeivel végez fuvarozást, azt saját számlás fuvarozásnak nevezik, ez esetben úgynevezett szállítólevelet állítanak ki, amely megfelel a fuvarokmánynak.

  Forrás: wikipédia

  -------------------------------------------------

  Fuvarozással és áruszállítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

  I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)  fuvarozás, fuvarozás budapesten, tehertaxi, fuvarozó cégek, belföldi fuvarozás, teherfuvarozás, teherfuvarozás budapesten, szállítás, szállítás budapesten, áruszállítás, teherszállítás
  KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST!

  Ügyfeleink mondták

  Pintér Ferenc (Fitness 2000):
  "15 éve állandó megrendelője vagyok a Koncz 2004 Árufuvarozó Bt.-nek. Fitnesztermem folyamatos felújítási munkálatainál építőanyag szállítással kapcsolatban, és konditermi gépeim szállításánál egyaránt kizárólagos partnereim."

  REFERENCIÁINK >>


  Koncz 2004 Bt.

  "Megbízhatóság
  Gyorsaság
  Precizitás"

  Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060