Cégünk fő profilja a belföldi fuvarozás, áruszállítás, költöztetés. Székhelyünk Budapesten van, de fuvarozunk az ország bármely pontjára. Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060
fuvarozás, fuvarozás budapesten, tehertaxi, fuvarozó cégek, belföldi fuvarozás, teherfuvarozás, teherfuvarozás budapesten, áruszállítás, áruszállítás budapesten, áruszállítás, teherszállítás

Fuvarozás, áruszállítás nem csak Budapesten!

Áruszállítás

Cégünk egyik fő profilja a belföldi közúti teherszállítás és áruszállítás, ezen tevékenységeinket immáron több évtizede végezzük. Központunk Budapesten van, de országos viszonylatban szállítunk.Cégünk fő profilja a belföldi fuvarozás, áruszállítás, költöztetés. Székhelyünk Budapesten van, de fuvarozunk az ország bármely pontjára. Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060

Legyen szó építőanyag szállításról, költöztetésről vagy akár 1-2 bútor szállításáról, tüzelőanyag szállításáról, raklapos áruszállításról, zsákos sittszállításról, cégünkre biztosan számíthat.

Az áruszállítás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunk, garantáltan az Önök hasznára lesz.

Teherautóink 3.5 tonna össztömegűek, így sehova sem kell külön behajtási engedélyt igénybe venni.

Megrendelőink rendelkezésére tudunk bocsájtani nyitott, zárt, és billenőplatós tehergépjárműveket egyaránt.

Vállalunk szerződéses alapú, folyamatos időtartamra szóló áruszállítást, áruterítést is, az egész ország területén.

Belföldi teherszállítással, áruszállítással, kiscsomag szállítással kapcsolatosan, hívjon minket bizalommal, és mi mindenben a segítségére leszünk!

-------------------------------------------------

Tudta az Áruszállításról?

- Közlekedés: Szervezett helyváltoztatás, amely erre kialakított technikai berendezések segítségével szárazföldön, vízen és levegőben történik. A fogalom csak személyforgalomnál használatos, amikor árut, árutovábbításról beszélünk.

- A szállításon az adásvételi ügylet teljesítését értjük. Ez azt jelenti, hogy az áru tulajdonosa (eladó) az ügylet lebonyolítására vonatkozó szerződés adott feltételeinek teljesítése ellenében, a szerződésben ugyancsak kikötött paritásponton lemond a vevő javára az áru fölötti rendelkezési jogáról, és azt a vevőre ruházza át.

- A szállítás tehát kereskedelmi fogalom... Kereskedelmi értelméből következik, hogy nem jelenti önmagában a helyközi árumozgásról való gondoskodást vagy annak elvégzését. Az eladó például akkor is eleget tesz szállítási kötelezettségének, ha a saját gyárában vagy raktárában a vevő rendelkezésre bocsátja az árut. (Szállítási szerződés = Adás-Vételi szerződés).

-------------------------------------------------

Költöztetés

Ha profi költöztető céget keres, akkor ne keressen tovább! A költöztetésben szerzett több 10 éves tapasztalatunkra nyugodtan számíthat, legyen szó komplett költöztetésről, vagy csak 1-2 bútor, berendezési tárgy szállításáról.

fuvarozás, fuvarozás budapesten, tehertaxi, fuvarozó cégek, belföldi fuvarozás, teherfuvarozás, teherfuvarozás budapesten, szállítás, szállítás budapesten, áruszállítás, teherszállítás

Ha Ön azt akarja, hogy a költöztetés ne legyen tortúra, mi megoldjuk a problémáját, de ha csak épületen belüli bútor, berendezési tárgy mozgatást szeretne szállítás nélkül, ránk abban az esetben is számíthat.

Alkalmazottaink, sofőrjeink, rakodóink több éve, évtizede cégünk alkalmazásában állnak, egytől-egyig kiváló megbízható szakemberek. Úgy gondoljuk ez az összeszokottság, ügyfélközpontúság a siker egyik záloga, bármilyen vállalkozásról legyen szó, mindig ezt tartjuk a legfontosabbnak.

Természetesen nem csak költöztetéssel, bútorszállítással, vagy egyéb berendezési tárgy szállításával kapcsolatba kereshet minket, hanem bárminemű teherfuvarozással kapcsolatosan is.

Referenciáink között említhetnénk nívós irodaparkok folyamatos bútorszállítási, áruszállítási megbízásait, viszont számunkra mégis a legnagyobb elismerés munkánk minőségét illetően, a számos visszatérő, elégedett ügyfél.

Központunk Budapesten van, de természetesen az ország bármely pontjára vállalunk költöztetést és áruszállítást is egyaránt. Hívjon minket a hét bármely napján!

-------------------------------------------------

Áruszállítás

 • A gazdasági élet szereplői csak kivételes esetben vállalkoznak olyan feladatok ellátására, amelyek szakmai tevékenységi körükön kívül esnek. Ilyen például az áru adásvételénél elkerülhetetlen árutovábbítás szervezési és technikai feladatainak összehangolása a mindenkori közlekedési és csatlakozó infrastruktúra ismeretében oly módon, hogy a küldemény a leggyorsabb, legbiztonságosabb és leggazdaságosabb feltételekkel jusson el a rendeltetési helyére.
 • Ennek megszervezése széles körű földrajzi, közlekedési, fuvarozási, fuvarjogi stb. ismereteket tőkeerőt, nemzetközi kapcsolatokat igényel, amelyekkel csak szakmailag jól képzett specialisták, a fuvarozók (speditőrök) rendelkeznek. A fuvarozó tehát elsősorban szellemi tőkéjét értékesíti, amikor megbízói részére az árufuvarozás megszervezését bizományosként vállalja, s elvégzi mindazokat a teendőket, amelyek a megbízó feladatai lennének, nevezetesen saját nevében, de megbízója (a vevő vagy az eladó) költségére és kockázatára megköti az áru továbbításához szükséges szerződéseket a fuvarozókkal és más közreműködőkkel, továbbá gondoskodik a hatósági (például vám, növényegészségügyi, környezetvédelmi stb.) előírások betartásáról.
 • A Ptk.-ban foglaltak alapján egyértelműen különbséget lehet tenni a fuvarozó és a fuvaroztató között, amennyiben a törvény külön szabályozza a fuvarozó és külön a fuvaroztató kötelezettségeit az érdekekből fakadó természetes logisztikai megfontolásból, amely szerint a fuvarozó a fuvaroztató (megbízója) és a saját érdekeit, míg a fuvarozó csak a saját érdekeit képviselheti. Az érdekek ilyen lényegi elkülönülésének nem mond ellent az sem, hogy a fuvarozók esetenként saját fuvareszközeikkel maguk is fuvaroznak, mert ez esetben olyan felelősséggel tartoznak fuvarozói ténykedésükért, mint a fuvarozók tartoznának velük szemben.
 • Jogilag a dolog lényege tehát az, hogy a fuvarozók fuvarozhatnak is, és ilyenkor fuvarozó módjára felelnek a saját eszközeikkel végzett fuvarozásokért. A magyar jogi felfogás e tekintetben megegyezik a nemzetközi gyakorlattal, illetve a világ többi országában alkalmazott jogi szabályozással.
 • fuvarozás, fuvarozás budapesten, tehertaxi, fuvarozó cégek, belföldi fuvarozás, sittszállítás, teherfuvarozás budapesten, termőföld szállítás, szállítás budapesten, áruszállítás, teherszállítás

  -------------------------------------------------

  Fuvarozó

  A fuvarozó (speditőr) a saját nevében a megbízója számlájára vásárolja meg a fuvarozási és az áru továbbításához szükséges egyéb szolgáltatásokat. Arra vállalkozik, hogy az árutovábbítást a mindenkori piaci helyzetnek megfelelően a megbízója szempontjából a lehető leghatékonyabban megszervezze.

  A fuvarozó bekapcsolásának indokai:

  Természetesen elsősorban a kedvező fuvardíjak és fizetési feltételek elérése...

  - Az áru - és fuvareszköz - ismerete birtokában az adott körülményekhez a legmegfelelőbb csomagolást és fuvareszközt tudja hozzárendelni, valamint gondoskodni tud a legbiztonságosabb és a fuvardíj - alakulás szempontjából legkedvezőbb elrendezésről a fuvareszközben. Ezzel csökkenthető az áru egységére jutó fuvardíj, a rakodási költség, valamint elkerülhetővé válik a nem megfelelő csomagolásból adódó átcsomagolási költség.

  - Földrajzi és tarifaismerete, fuvarpiaci információi, fuvarozói kapcsolatai, árinformációi az adott fuvarfeladat megvalósításához a lehető leggazdaságosabb és legbiztonságosabb útvonal kiválasztását eredményezhetik.

  - A fuvarozási feladat sürgősségéhez mért legkedvezőbb megoldás megszervezését, csak jó kapcsolatokkal és tapasztalatokkal rendelkező fuvarozó képes biztosítani.

  - Nem várható el valamennyi speditőrtől, hogy minden alágazat minden szabályát egyformán jól, naprakészen ismerjék és alkalmazzák. Ebből következően a fuvarozók alágazatok szerint szakosodnak.

  -------------------------------------------------

  Speciális áruszállítási tevékenységet végzők:

  - Gyűjtőforgalmi fuvarozók

  - Kombinált fuvarozási feladatot ellátó fuvarozók

  Működési területük szerint megkülönböztetünk:

  - Belföldi fuvarozók

  - Nemzetközi fuvarozók

  A forgalom iránya szerint beszélhetünk:

  - Export fuvarozókról

  - Import fuvarozókról

  A szállítandó áruk fajtája szerinti megkülönböztetést az teszi szükségessé, hogy egyes árutípusok másfajta kezelést, szakismeretet igényelnek a fuvarozás során, mint mások. Ilyen lehet a hűtőfuvarozás, az élőállat, a veszélyes anyagok, a kőolaj, stb. szállítása.

  Ezek a csoportosítások azonban inkább csak elméleti jellegűek, hiszen egy feladat sokrétűsége miatt nem választhatók ennyire szét a tevékenységek.

  Forrás: wikipédia

  -------------------------------------------------

  Fuvarozással és áruszállítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

  I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)  fuvarozás, fuvarozás budapesten, tehertaxi, fuvarozó cégek, belföldi fuvarozás, teherfuvarozás, teherfuvarozás budapesten, szállítás, szállítás budapesten, áruszállítás, teherszállítás
  KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST!

  Ügyfeleink mondták

  Pintér Ferenc (Fitness 2000):
  "15 éve állandó megrendelője vagyok a Koncz 2004 Árufuvarozó Bt.-nek. Fitnesztermem folyamatos felújítási munkálatainál építőanyag szállítással kapcsolatban, és konditermi gépeim szállításánál egyaránt kizárólagos partnereim."

  REFERENCIÁINK >>


  Koncz 2004 Bt.

  "Megbízhatóság
  Gyorsaság
  Precizitás"

  Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060